HRM Advies

Resultaatgericht HRM advies

Zoekt u een hr-adviseur die in vele uiteenlopende personeels- en organisatievraagstukken resultaatgericht hrm-advies weet te geven? Die weet hoe belangrijk het is om dit soort vraagstukken te benaderen vanuit diverse disciplines (mens, proces en visie)? Als aanvulling op of ter vervanging van uw hr-adviseur, hr-businesspartner of hr-manager ondersteunt SamenHR organisaties op interimbasis.

Hrm-advies op vele hrm-vraagstukken

Silvana Mangani is hrm-adviseur in hart en nieren en is door haar grote ervaring en expertise inzetbaar als adviseur voor vele personeels- en organisatievraagstukken. Bijvoorbeeld:
– het professionaliseren van uw hr-afdeling;
– het invoeren van competentiemanagement en / of resultaatgericht werken;
– strategische personeelsplanning;
– het coachen van medewerkers en het management bij de uitvoering van het personeelsbeleid;
en nog veel meer!

Hrm-advies op maat

Samen met u werkt SamenHR aan de ontwikkeling en uitvoering van diverse personeels- en organisatievraagstukken. In deze trajecten bieden we op maat hrm-advies. Hier spelen we altijd op flexibele wijze in op zowel de aanwezige als ontbrekende kennis bij de opdrachtgever. Lees meer over onze SamenHR hrm-adviesaanpak.

Hrm-advies: verbinding tussen visie en resultaat!

Binnen een organisatie is het traject van doel / visie naar het gewenste resultaat vaak lastig en omslachtig. SamenHR wil samen met u een brug bouwen die de verbinding legt tussen doel / visie en het resultaat. Nadat we een analyse van het probleem hebben gemaakt, krijgt u van ons een duidelijk advies en begeleiden we u in de uitvoering hiervan.

Contact

Wilt u meer weten over onze aanpak? Of heeft u een specifieke vraag of specifiek project? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.